Despre noi

Peste 30 de ani de experienta.

Pornita initial din hobby, prin practicarea alpinismului (1986), parasutismului (1982) , parapantismului si a celorlalte activitati sportive, pe structura ONG, si apoi dezvoltata ca societate comerciala, firma noastra ├«ncearca sa ofere celor curiosi programe de activitati outdoor ├«n deplina securitate si de a le prezenta locuri deosebite.

Din 1992 si pana in prezent echipa noastra a desfasurat permanent activitati de instruire pentru: alpinism, catarare pe stinca, schi de partie, schi de tura, parapantism, parasutism, motodeltaplanorism, etc.

Avind o experienta vasta in probleme legate de alpinism, educatie pentru adulti si probleme legate de securitatea in munca, trecerea in domeniul industrial a fost o prelungire a activitatii.

In prezent furnizam servicii de instruire si audit pentru lucru la inaltime, alpinism utilitar si salvare de la inaltime precum si servicii de ghid montan.

Obtinerea de certificari internationale de la diversi producatori de echipamente de alpinism si lucru la inaltime, de certificari privind competentele personalului si de certificari privind calitatea serviciilor prezinta garantia noastra.